Natura
Historia
Zdrowie
Kosmos
Technologia
Publicystyka
Home
Kategoria
Ciekły azot w kuchni
Ciekły azot w kuchni
Używany jest w laboratoriach naukowych jako czynnik termostatyczny i chłodzący. Okazuje się, że jego działanie można też wykorzystać do przyrządzania wspaniałych deserów (Źródło: Chefsteps/Youtube)
R
J
Autorzy
08.04.2013
·
0 min
Więcej:
undefined
Warto sprawdzić
Archeologia
Najstarsi mieszkańcy Wielkiej Brytanii sprzed 600 000 lat. Cały wiek czekano na potwierdzenie
27.06.2022
·
4 min
Zdrowie
Czy kawa podczas ciąży jest bezpieczna? Ważna wskazówka australijskich naukowców
27.06.2022
·
3 min
Zwierzęta
Mamut sprzed 30 tysięcy lat znaleziony w idealnym stanie. Zachowała się nawet jego skóra
27.06.2022
·
3 min
Psychologia
Świetnie się z kimś dogadujesz? To zasługa zapachu
27.06.2022
·
3 min
Psychologia
Ludzie nie dobierają się przypadkowo. Przeciwieństwa wcale się nie przyciągają
26.06.2022
·
4 min
Zwierzęta
Oto podwodna wampirzyca. Przerażające zwierzę miało sposób na chwytanie ofiar
26.06.2022
·
3 min