Dziś półki sklepowe uginają się od żywności wysoko przetworzonej, produkowanej w oderwaniu od tego, co naturalne i tradycyjne. Na szczęście – dla równowagi, mamy też dostęp do szerokiego asortymentu produktów, które swą jakość, smak i walory odżywcze zawdzięczają tradycyjnym sposobom wytwarzania. Warto kupować właśnie takie produkty, jeśli chcemy przysłużyć się środowisku naturalnemu, a jednocześnie wzmocnić swoje siły witalne, kondycję i zdrowie. Jednym z takich produktów są znakomite świeże soki wyciskane wprost z kruchych marchewek, pełnego oryginalnego smaku selera, czy soczystych jabłek.

Nie możesz się obejść bez warzyw? Każdego dnia sięgnij po świeży sok marchwiowy Cymes z Pojezierza Wałeckiego lub świeży sok marchwiowo-selerowy Cymes z Pojezierza Wałeckiego. Zachwycą cię smakiem, dostarczając przy tym witamin i mikroelementów. Wolisz delikatne nuty owocowe? Świeży sok jabłkowy Cymes z Pojezierza Wałeckiego na pewno spełni Twoje oczekiwania. Samo jabłko również – zwłaszcza to z upraw ekologicznych, będzie najlepszą przekąską. Te produkty posiadają szczególną jakość, wyróżniającą je spośród innych z tej kategorii. Wynika ona z ich tradycyjnego charakteru, czego dowodzi prestiżowe wyróżnienie „Jakość Tradycja”, które znajdziesz na opakowaniu. Samych soków szukaj w sklepowej lodówce – pamiętaj, są świeże, dlatego wymagają warunków chłodniczych.

Łatwo więc pogodzić idee ekologiczne, tradycję, smak, świeżość i zdrowie – z korzyścią dla Ciebie i dla planety!